BELMONDO GUMMIMÅTTE

385,00 kr.

Vil du give din hest det bedste? Så har vi løsningen – BELMONDO Basic gummimåtter til hestestalde, der er skræddersyet til din hests behov. Vores gummimåtter tilbyder en række fordele, herunder:

  • Passende blødhed, der understøtter hovmekanismen og beskytter
  • Støjdæmpning 
  • Isolering 
  • Et bedre staldklima med mere ro og mindre støvbelastning  
  • Enkel montering med puzzle-forbindelse 
  • Skridsikring

Ikke på lager

Yderligere produktinfo

BELMONDO BASIC – GUMMIMÅTTER TIL HESTESTALDE

Vil du give din hest det bedste? Så har vi løsningen – BELMONDO Basic gummimåtter til hestestalde, der er skræddersyet til din hests behov. Vores gummimåtter tilbyder en række fordele, herunder øget trædefasthed, passende blødhed, der understøtter hovmekanismen og beskytter sener og led, varme- og støjdæmpning, et bedre staldklima med mere ro og mindre støvbelastning samt enkel montering med puzzle-forbindelse. Vores gummimåtter er fremstillet af fuldgummi, hvilket giver lang holdbarhed, mulighed for genanvendelse og sparer dig for strøelse.

Sundhed og hygiejne; BELMONDO gummimåtter er vandtætte og nemme at rengøre, hvilket sikrer god hygiejne og sundhed for din hest. Vi anbefaler, at der altid anvendes lidt absorberende strøelse i boksen for at opsuge urin. Vi anbefaler også minimal strøelse i løsdriftsstalde, alt efter hvilken type strøelse der anvendes, og afhængigt af hestens individuelle adfærd og staldklima.

Reducer arbejdsbyrden og spar tid; så der er mere tid til hesten! BELMONDO gummimåtter er velegnede til både boksestalde og løsdriftsstalde og vil gøre udmugningsarbejdet lettere.

Køretøjer på BELMONDO gummimåtter; køretøjer som f.eks. en læsser eller traktor med godkendt lufttryk op til 4 bar kan køre på måtterne. (Bemærk: kør med forsigtighed og i store radiuser.)

Overflade: Hesteskosprofil
Underside: Riller
Tykkelse: 18 mm
Dimensioner: 1 m x 1 m

Investér i din hests sundhed og trivsel med BELMONDO Basic gummimåtter til hestestalde. Bestil i dag og oplev forskellen!